Seminarium 18/5: Latinamerika i en turbulent värld

18 maj, 2017 - kl. 18:00 till 19:30

Världen står inför stora utmaningar: politiska förändringar såsom Brexit och en ny administration i USA; konflikter som de i Syrien och Sydsudan; och människor som flyr från naturkatastrofer orsakade av klimatförändringar. Det diskuteras ofta hur Europa påverkas av dessa utmaningar, men mer sällan vad de får för följder i andra delar av världen. I denna seminarieserie riktar FUF fokus mot en kontinent i taget för att diskutera effekterna av den turbulenta världsutvecklingen.

Det första seminariet zoomade in på situationen i Afrika. Den här gången diskuterar vi hur Latinamerika och dess olika regioner påverkas politiskt, socialt, ekonomiskt och miljömässigt av de förändringar som sker. Vi välkomnar Hans Magnusson, tf avdelningschef på Sida och latinamerikakännare med lång erfarenhet av att jobba på och med kontinenten, till FUF-fåtöljen.

När: Torsdag 18 maj kl. 18.00-19.30
Var: FUF:s kansli, Karlbergsvägen 66A, Stockholm
Hur: Anmäl dig HÄR

Vi bjuder på dryck och tilltugg.
Varmt välkommen!

Dela det här:
Publicerat i Kalender